Skip to main content

B****!

Assalamualaikum ...

Inilah cerita aku semasa dalam perjalanan balik dari KL - KB ...
Semasa kat KL aku sempatlah menonton Talentime & A Confession of 'Shopohalic' ...
Talentime mmg best!
Kalau tengok sorang-sorang lagi feel!

Well, semasa aku balik naik bas hari tuh ...
Korang bayangkan k ...
Aku duduk di row ke -9 (single seat) ...
Dan bas aku ni, ada 10 row ...

Semasa bas aku berhenti di area Merapoh untuk berehat sebentar ...
Aku turun lerr ...
Menghilangkan sejuk2 dan sengal2 di badan ...
Selepas 20 min, aku naik balik bas tu ...
Seat banyak kosong ...
Bile je aku sampai ke row ke-2 ...
Ada minah ni yang lepak di row-10 berjalan ke depan dengan laju
dan menghala ke seatnye di row ke-2 ...
Aku pun, beri laluan pada dia dengan me'masukkan' diri aku sikit ke seat double row ke-2 ...

Tapi ...

Dengan gediknye ...
Dia membongkokkan badannya dan mengambil barang di atas seatnye ...
Dengan sengaja bontotnya ... di halakan ke arah ... private part ku ...
dengan SENGAJA!
I have no other words to say, unless: SIAL!
Dia pulak dengan gediknye pandang aku, senyum dan cakap ...
'Opsss, Sorry!'
Haram ...

Sejam lebeih selepas peristiwa tu, dia telah dikantoikan oleh drives bas sedang
berasmaradana dengan mamat di seat row ke-10 ...
Memang perempuan itu gedik ...

Tak malu ke?

Komen dari bashori: Rezeki untuk aku sebenarnya ...
Komen dari aku: Rezeki kalau pompuan tu cun ... tapi pompuan ni ... mmg langsung tak cun! rang nak aku describe die? hahaha ... tak baik kutuk ciptaan Allah.

Sesungguhnya, perempuan itu memang murah ...

Wahai perempuan-perempuan, satu ingatan ku ... jika kau senang di ajak keluar dan senang di sentuh ... kamu hanya popular untuk di gedik-gedik ...

Comments

  1. smack la mase die tonggeng2 tu..
    ape la..
    musuh jgn di cari uddin...

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu....
    malu2...
    memalukan kaum pompuan jek..
    huhuuuh
    =(

    ReplyDelete
  3. sial gile bitch tu...nak muntah aku bace..tak sangke wujud plak pempuan gile sex neh..eeeeee!

    ReplyDelete
  4. hahaha
    xtulis komen dari aku ker???
    hahaha..ok2 ok2 aku komen la..

    hai..nila dunia akhir zaman..bila perempuan sudah ilang malu..~

    ReplyDelete
  5. kawan-kawan ...

    manusia ...
    tu baru sorang ...
    tak jumpa lagi yang lain ...
    yang lagi pelik dan aneh!

    take care

    ReplyDelete
  6. ok la tu
    aku pernah kena kejar ngan psycho gila seks, takut tuhan saja yang tahu!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Patong Beach Phuket: Party Unlimited

I just comeback from Phuket last weekend. :)
It was awesome trip where I met few friends and enjoy the Loi Khratong & Full Moon Party!

Since it has been a very long time I didn't update my blog, so today Ill post about my recent trip: PHUKET!

15th November, 2013
Me and my travel buddy; Lanang took a bus from KL Sentral to KLIA via AirportCoach which cost us RM10.00. You have to know that the last trip from KL Sentral is at 1100 PM sharp. What if you can't manage to go to KLIA by bus? I mean you miss the bus? Well, just pay RM 35.00 for the KLIA Express.


Well, since we flew to Phuket on 16th November 2013 at 430 AM. We have ample of time to walk around at the KLIA and sleep! I prefer to sleep!

16th November 2013
Flight from KLIA departed around 430 AM and arrived at Phuket International Airport around 445 AM local time. Lucky our air carrier is MAS. Free beverage is compulsory for flight above 60 minutes!

From the Phuket International Airport we have to wait for few hours …

Marine Engineering Bridging Program

Assalamualaikum ...

DONE!
It would be the best word to describe when I'm done my 2-year training ...
2 years isn't easy path for me to walk through ...

Last week, I get back home after a few weeks struggle for my exams ...
Theory exam (Oral Exam) at MARDEP Port Kelang ...
MSCR exam (Marine Survical Craft & Rescue) at ALAM Melaka ...
and a few courses before and after the exams ...

Alhamdulillah ... I passed all the exams ...
Now, it is the time for me to apply for my CoC (Certificate of Competency) ...

2 years back ...
I remembered when one of the staff from my company said ...
'Your Degree is Useless ... You can burn it!'
Phewwww!
Just put yourself in my shoes ...
:p

When I was onboard ship ...
Some peoples discriminate me and my buddy ...
Just because we have a piece of paper ...
B.eng Mechanical is nothing to them ...
But then, its something to us ...

A few cadets argued about how much we earned per month ...
Nothing he shared with us ...
Help with hidden agenda ...
&
Worse to worse…

Terukir di Bintang!

Assalamualaikum ...

I just comeback to my hometown (Malaysia) since last fortnight ...
And Im so crazy about this song!

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu